Contact

Als je beseft hebt dat jij bij Mij een sessie wilt ondergaan stuur een SMS/ WhatsApp bericht, wees beknopt over je Do's en vertel als jij al eerdere ervaringen opgedaan hebt. Nieuwbies zijn even welkom, dan kan je soms moeilijk weten waar je op zoek bent, het is echter vaak ontdekken, maar hierdoor moet jij niet meteen op de rem stappen. BDSM is niet een eenmalig doen, als het niet in je zit raadpleeg Ik je om toch achter de scherm te blijven om even opgeilen en maak nóóit een afspraak bij Mij of bij een Ander.  

+31(0)6-14041525

De Studio is op een kort afstand van Groningen-Centrum, kwartier met de auto, ietwat langer duurt met de fiets. Richting Noord-Oost, makkelijk te bereiken via de ringweg, parkeren is gratis en discreet op eigen terrein.

Neem, voor dat jij afspreekt, altijd een kijkje op Mijn officieel Twitter account, om erover zeker te zijn dat jij op het juist adres bent bij Mij. 

I.v.m. drukte is dan ook essentieel om al wat eerder met Mij in contact komen, zo dat wanneer een ruimte vrij komt kan Ik voor je plekje reserveren. 

MrsW.