wat is mogelijk in de studio 

Echter ga Ik niet in om diverse opties op te noemen, iedereen weet waar  het om gaat als er sprake is van BDSM. De duistere, fetisj belevenis, een soort erotisch uiten van behoeftes, verborgen identiteit op te zoeken, soms diep  graven, en het lichaam en geest weer in balans brengen. Het durven van controle op te geven, het durven de leiding overdragen naar dé Dominante. Het durven je te onderwerpen, leren kennen en ontdekken de diepste jou, en mee vrede maken. Zonder grenzen en beperkingen te mogen genieten van de Wil van dé Dominante, het vertrouwen dat er voldoende kennis, intelligentie en passie erachter zit. Even op te luchten en weer in je kracht komen, even alles vergeten en alléén op die innerlijke stem te willen luisteren, dé behoefte die naar vervulling neigt. Even in een andere wereld terecht, even van alles weg, in het donker de opwinding zoeken en je lichaam en geest helemaal vrij te laten en jezelf overgeven aan de ultieme ervaring die je kunt bedenken. 

Ongeveer dit allemaal mogelijk is, waarom ook niet ja... Ik ben ontzettend kieskeurig, niet iedereen komt in aanmerking dus, en hier is waarom: 

"Quality above quantity"

Met trots durf Ik te zeggen, uiteraard om te typen om precies te zijn, dat al de afgelopen jaren, soms moeilijkere ervaringen, hebben toch iets opgeleverd, en dat is een zorgvuldig geselecteerde clientèle, waar Ik trots op ben ! 

 Zoals eerder al genoemd, Ik geloof in kwaliteit veel meer dan in de hoeveelheid. Dat misschien op korte termijn meer oplevert, trots zouden niet erbij horen. Dus zoals jullie wanneer bij Mij afspreken, ben Ik ook zeer tevreden dat Ik met jullie kan spelen. Samen sterker zeggen ze ! En dat is wat wij continu doen, samen nog betere momenten beleven, onze grenzen rekken, ontdekken wat meer kan, wat wij nog meer kunnen bereiken. BDSM is wel een Art. Zoals elke echte kunstenaar, moet passie voor zijn. Passie kan soms wel zakken, dat geldt voor beide, dé Dominante en voor de onderdanige. Als je dus even niet weet hoe verder, blijf even stil om dat innerlijke stem te kunnen horen, luister goed wat ie zegt. Fijn Art moet van binnenuit komen. Hoe ingewikkeld de wereld soms lijkt in elkaar te zitten zijn wij ook mensen van binnen. We zijn geen simpele wezens, maar daar gaan we keer op keer op zoek naar, wanneer wij deze fijne kunst opnieuw willen beleven. 


Info over spelruimte: 

Er is een indoor ruimte welk uitgerust is met een bondage bed, vastbind mogelijkheid en een krappe kooi waar je staand opgesloten ter beschikking van dé Dominante mag zijn.

Zoals eerder al gezien op Twitter @DominaWira de voorjaar letterlijk opent de deuren naar nieuwe mogelijkheden, o.a. outdoor spellen en een fijn en volledig uitgerust schuur met boven ruimte, voor zowel de Sissy's en hardcore BDSM ervaringen. Gegarandeerd de eerste en enige in het Noorden voor échte Dominatie !