Hoe het is begonnen:

Afgelopen jaar begon Ik met de productie van films, deze zijn op verschillend platforms te zien. Voor een gratis kijkje kun je altijd Mijn Officieel Twitter Account checken, waar Ik altijd een demo van de meest recente producties laat zien. Zo kun je het makkelijkst beslissen of je ze wilt kopen. Je hoeft geen Twitter Account te hebben voor deze actie om uit te voeren.

OnlyFans:

Je kunt je subscriben op Mijn Onlyfans account om Mijn clips te kunnen zien, elke week nieuwe uploads van amateur tot professioneel opnames, constant streaming en toegang voor een respectievelijk klein maandelijks bedrag, geen doorlopend incasso, zelf te bepalen wanneer jouw lidmaatschap verloopt, gewoon beheren van je PC, tablet of smartphone. Je kunt ook direct contact met Mij leggen door te berichten aan elkaar binnen de platform, dus discretie gaat voorop! De link zie je hier: 

http://onlyfans.com/meestereswira

 

 

 

I Want Clips: ( Let op! Piracy wordt aangemeld bij de politie! )

Je kunt Mijn clips nu ook kopen, downloaden en voor jezelf bewaren op je PC, tablet of smartphone via de volgend link: 

http://iwantclips.com/store/323512/mrswira1

 

 


DM Movies:

Sinds kort zijn Mijn clips online te zien bij DM Movies. Pas op! Zeer discrete platform voor online genot, geen doordraaiende lidmaatschap, geen spam en geen plichten! Lees de voorwaarden op hun website:

http://dm-movies.nl


Check out Mijn trailers ook op:

http://xhamster.com/videos/trailer-raw-mrss-wira-5457847

http://xhamster.com/videos/meesteres-wira-4363915

http://xhamster.com/videos/showreel-villanuevofoto-7617097


Klik op onderstaande foto's om ze te vergroten, vervolgens klik op de vergrootte foto om zo naar de volgende te springen.