D/s
Thuisbezoek    


Deze Sissy was ongeveer twee week geleden in een kuisheidsgordel opgesloten. Hij heeft beide sleutels van zijn kooitje bij Mij netjes afgeleverd. Toen begon hij zich te realiseren, dat Ik geen haast heb. Wat Mij betreft heb ik gezegd, zie Ik jou in de Zomer pas weer. Precies, ook al heb Ik het met een glimlach verteld, bleef dit stukje informatie in zijn hoofd rondspoken. De komende periode hebben wij regelmatig contact gehouden via de chat en Ik kreeg regelmatig updates over zijn slapeloze nachten... in de vorm van foto's, telkens als hij wakker werd van een veel te strak kooitje. Ik zat hem te plagen met verhalen gedurende de dag, Ik geef het eerlijk toe, soms heb Ik hem hoop gegeven, met vage praatjes, over hoe spannend het zouden zijn als Ik nu onderweg naar hem toe was, voor een vroegtijdig en eenmalig release, vóór hij terug in zijn kooitje moest kruipen, voor onbepaalde tijd. Natuurlijk was Ik lekker op de bank, niets bijzonders aan het doen en hij was naar vrienden toe die avond, toch heb Ik hem zover gekregen, dat hij stiekem wenste om zijn plannen te wijzigen... voor Mij.... laatste keer was dit echt een schreeuw voor aandacht, toen Ik uit Mijn beautysleep ben gekomen las Ik Mijn berichten, naast een kop koffie en in een lekkere zachte badjas... toen zijn berichtje verscheen, smekend om een release te mogen krijgen... maar de Zomer is nog ver weg... hij zal het niet redden... dus die avond, na dat Ik hem mentaal nog verder gebracht heb, met het Dominante Sprookje dat Ik op Mijn Twitter gepost heb zo dat iedereen dat heeft kunnen lezen, heb Ik hem subtiel gevraagd wat zijn plannen waren... tot Mijn verbazing heeft hij gezegd dat hij graag in zijn Sissy outfit, dat betreft kousen met jarretels, dames ondergoed en een bh ging omkleden en lekker niks doen, hij vertelde aan Mij ook dat hij weer zijn teennageltjes heeft gelakt, in een mooie roze kleur met het potje nagellak die hij ooit van mij nog heeft gekregen... Ik wist dat dit de avond van Mij was! Het was al zeker 11 uur in de nacht, terwijl ik aan het chatten met hem was heb ik Me omgekleed, in een zwarte penciljurk van kant, bordeauxrode pumps met een 12 cm naaldhak, mijn lange, zwarte jas uit de kast gepakt, voor de spiegel staand nog een kijkje genomen, de riem van Mijn jas strak over Mijn taille dichtgetrokken. Mijn laatste opdracht was om zijn favoriete speeltje in zijn kutje te zetten. Ja je weet dat dit speeltje de Hush heet van Lovense, een op afstand bedienbare anaal plug, welke Ik met Mijn telefoon bestuurd heb. Ik heb een programma van dertig minuten voor hem gekozen, zodat Ik in alle rust weg kan rijden... zo gezegd zo gedaan... ik kom bij zijn flat aan, vóór de deur geparkeerd. Nog nooit bij hem persoonlijk geweest... dit was even spannend voor Mij... en natuurlijk je kunt het nu denken, ja maar Ik doe dit soort dingen vaak. Neemt de spanning van het spel niet weg, ook als Ik op 100 adressen al ben geweest, het blijft even spannend bij elke nieuwe ontmoeting. Ik ben naar de ingang gelopen, op een stille nacht... Mijn hakken maakten geluid op de harde stenen... hoe laat het nu was weet Ik ook niet, zeker bijna middernacht. De stad sliep al bijna. Vond Ik het vreemd, maar des te spannender voor ons, stoute gedachten en spannende dates... daar hou Ik van. Mijn Sissy is het hiermee eens geloof ik. Ik stuurde nog een bericht, toen Ik bij de ingang was... "ze loopt jouw kant op"... "je hoort de hakken steeds dichterbij komen".... Ik belde aan... Op het scherm beneden bij de ingang zijn huisnummer ingevoerd... enkel seconden later begon het apparaat contact te maken met het betreffende appartement.... Ik zag zijn naam op het scherm verschijnen, dat geef Ik eerlijk toe het heeft voor een bepaalde rust gezorgd... Ik bedoel, het is prima om stout te zijn maar nog geen reden voor een scheiding, dus Ik hoopte alleen dat Ik op het juiste adres was... en dat was bevestigd toen Ik de naam op het scherm las ... enkel seconden later en Ik hoor hem zeggen... "komt U maar binnen"... Wist hij het al? Dat denk Ik wel... zo stond Ik opeens vóór zijn deur, hij in zijn Sissy outfit zenuwachtig de deur voor Mij opende... Ik liep door naar de woonkamer... ging meteen zitten... Mijn benen netjes laten zien... Ik vroeg om een glaasje water en een handdoek. Het glaasje met water heeft hij in Mijn hand gegeven en de handdoek moest hij vóór Mij voeten op de vloer leggen en hij moest daar gaan knielen... vóór Mij moest hij knielen, in zijn eigen plekje... ultiem vernederd en is hem niet eens opgevallen. Ik had twee bosjes sleutels met Mij mee, Ik wist zelf niet welke bij zijn kooi hoorde. Ze lijken hetzelfde te zijn... Ik heb ze beide naast Me op de bank neergelegd... zijn ogen gingen glimmen, de hoop en geluk wat Ik toen in zijn ogen zag... het verlangen naar een release, Ik moest het wegnemen... alleen om aan te geven wie bepaalt! Dus Ik ben plotseling op een idee gekomen en heb het hem verteld... "kies een van beiden, maar pas op! Als je de verkeerde sleutels neemt, sta Ik op en ga Ik weg zonder dat jij beloond wordt"... en wat denk je zelf, natuurlijk kreeg je een serieuze gezichtsuitdrukking te zien zonder te glimlachen zonder te hopen... op eens heeft plotseling de angst overgenomen, angst dat hij de verkeerde keus maakt en zijn kans om vrij te komen om eindelijk een keer klaar te mogen komen was zo maar verdwenen... dit is geen nemen en geven dit is puur sadisme op een zeer subtiel level... precies hoe Ik het leuk vind... precies hoe Ik het wil! Veel laat Ik je zien over Mijn innerlijk tijdens dat Ik dit verhaal met je deel, want je moet het weten, ook al ben Ik goedaardig, toch beleef ik er plezier aan om iemand op die manier kleiner te zien worden... maar niet zonder een back-up plan... dan weet jij ook dat dit puur een mindfuck was... Ik was niet echt aan het weggaan als hij de verkeerde sleutel gepakt had... want de kans was groot dat hij het zou doen... je hoeft geen Einstein te zijn om te weten, 50% is een risico van wel of niet... tip: meeste kans voor het slagen heb je als je zelfvertrouwen niet aangetast is. Vaak en ook in de zakenwereld is dit het wapen wat ze tegen jou gebruiken bij beslissingen maken of deals sluiten, jou bij je zelfvertrouwen pakken, om je uit je comfortzone te krijgen... zodra het gelukt is ben je niet meer intact met jezelf en ga je proberen rationeel te denken... maar zodra je alleen je hoofd gebruikt en niet meer naar die innerlijke stem luistert zul je fouten maken... dan weet jij het ook, ja natuurlijk Mijn Sissy ging volgas voor de verkeerde sleutels... en de paniek toen hij ze niet in het slotje kreeg... trillende handen en stem... Ik geloof hij heeft het hele scenario in zijn verwarde hoofd afgespeeld heeft... met een onrustige pik opgesloten in een strak kooitje maar weer op bed moeten... wie weet voor hoe lang weer... maar Ik had Merci op hem, niet omdat Ik niet streng kan zijn maar omdat Ik dacht dit was voldoende spanning voor hem... en plezierig voor Mij... Ik gaf hem de juiste, zo heb Ik bij hem bereikt dat hij dankbaar blijft... Ook al was Ik degene die deze gemene mindfuck wist te implementeren... zie je wat Ik bedoel? Weer, zeer subtiel... je merkt het niet eens... Ik stoot je af dan trek Ik je weer naar Me toe! Tot je niets beter weet dan maar bij Mij te willen zijn! Van Mij afhankelijk te zijn! De Dance van het Leven! Dominant en onderdanige... en Ik geniet van elke seconden! Daar zat hij vóór Mijn voeten op de vloer om te knielen... toen heeft hij de kooi langzaam verwijderd en Mij aangekeken, om Mij te bedanken dat hij zich af mag trekken! Ik zat niet op Mijn horloge te kijken, maar de parkeeractie duurde maar 14 minuten... all together. Dan snap jij wel hoeveel deze release nodig was... binnen de kortste tijd kwam hij klaar, Ik hield Mijn voet tegen zijn pik, terwijl ik nog even op Mijn telefoon keek, vroeg hij Mij... "Meesteres mag ik op Uw zolen klaarkomen?"... vanuit de hoek van Mijn ogen heb Ik hem geantwoord... "alleen als je dat ook af gaat likken"... Ik geloof dat dit het magische woord was... en daar was hij aan het likken, zijn zaad van de zolen van Mijn hoge hakken! Als de perfecte onderdanige! Toen Ik opstond heeft hij Mij nog eens bedankt, Mijn glaasje water op het aanrecht geplaatst lopend naar de deur toe... elkaar goede nacht gewenst en nog vanaf de deur draaide Ik me om en heb ik gezegd dat de kooi weer terug moest en was Ik zo terug naar de straat, nog steeds stilletjes bijna geen verkeer... stapte Ik in de auto, nog een ander bericht van iemand anders beantwoord, Ik heb Mijn telefoons en portemonnee op de passagiersstoel neergelegd... gordel om en gas gegeven... toen Ik weer thuis was, zag Ik nog een bericht van Mijn Sissy om Mij nog een keer te bedanken...    

  Mrs. W. 13-3-20/ Vrijdag 


Kuisheidskooi fantasie naar slaaf toegestuurd tijdens kantooruren 

 
Plotseling sta je van je bureau op en loop je naar de toiletten om je erectie te proberen te verhelpen, maar dat lukt vast niet, je bent opgesloten... had je maar de sleutels bij je maar die zijn bij de Dominante gebleven... je sluit de deur achter je en denkt niet langer vol te kunnen houden... je wilt zo graag uit je kooitje... je bent nu aan het beseffen dat je misschien niet jezelf had moeten  laten opsluiten... maar wat zit je te dromen, je vraagt je af, je hebt toch niks te willen... je bent niemand op zulke momenten, je bent maar een onderdanige, je hebt niks te willen... Je wou zo graag je erectie in je eigen handen willen voelen. Daar ben jij alleen in de WC waar je je verborgen hebt om je stijfheid proberen te bevechten... je trekt je broek naar beneden tot aan je knieën en je ziet de dames slip die voor je werd gekozen. Je bent niets meer maar een speeltje. Een spel van iemand anders. Je hebt geen autonomie meer over je mannelijkheid, je draagt niet eens mannelijke ondergoed meer... ten minste niet zo lang jij op slot bent... en wie weet voor hoelang dat gaat nog duren. Want je weet dat het niet aan jou ligt wanneer je de beloning van vrijheid zult krijgen... of je het ooit weer zult ervaren... zelfs dat is nu in twijfel gebracht.. Ga jij ooit nog eens aan jezelf kunnen zitten? Je vraagt je nu af of je eerlijk gelooft dat Ze de sleutels terug zal geven en je de trotsheid en mannelijkheid weer laat vieren... je twijfelt enorm... je kent zulke spelletjes maar wie weet of ze nog maar spellen blijven? Wat als Zij nu Haarzelf gaat bedenken en je voor altijd Haar speeltje zult blijven? De gedachten schrikken je maar tegelijkertijd winden ze je ook op. Dat is toch het vreemdste wat er is... toch voelt het compleet normaal... je bent wie je bent en je kunt het niet verstoppen... blijkbaar niet meer want Ze weet waar je naar toe verlangt. Ze kent alle plekken van je geest en lichaam en Ze beslist erover... zelfs op aftstand... zelfs wanneer Ze ver weg is... heeft Ze steeds controle over jou en je gedachten. Je was te snel aan boord en je hebt je te snel zonder rationeel na te denken jezelf overgeleverd aan Haar wil... toch in plaats van spijt wat je nu voelt is opwinding... sadistisch toch zacht. Je snapt het helemaal niet meer maar, dan wordt je weer afgeleid door je stijfheid dat nu niet meer tegen te gaan is... je slipje als het ware glimlacht je toe... alsof je niets waard was en alsof alles, zelfs het slipje weet jou uit te lachen. En de kooi drukt tegen je penis aan, harder nu en je begint allerlei gedachtes te krijgen... toch blijf je een poging tot erectie krijgen... toch raak je met de seconden er steeds meer en meer opgewonden van. Hoe is het mogelijk?... Vraag jij je af... toch ben jij wie je bent en toch maar in het slipje en opgesloten verder? De behoefte om klaar te komen is nu zo hoog dat jij alles er voor over zou hebben om jezelf nog eens af te mogen trekken... zal Ze merci op je hebben? Zou jij Haar mogen vragen? .... tijdens dat jij met je gedachte worstelt komt er iemand binnen... je hoort de deur kraken... plotseling klapt ie dicht en je hoort de klank van hakken... ja! hoge hakken... je ademhaling daalt nu, je gehoor wordt scherper... je hart begint te pompen steeds sneller... je ademhaling kun je als het ware voelen.. de lucht om je heen begint koud te worden toch is je lichaam heet van binnen... het waren bekende geluiden van hakken op de harde vloer... je probeert door de scharnieren een kijkje te nemen... zeer kleine opening bij de rand van de WC deur...  de wastafels kan je zien... daar is Ze... Haar handtas neergelegd op de tafel... leunt ze naar voren om in de spiegel te kijken... je ziet Haar prachtige lichaam van achter... hoge hakken, zwarte kousen met naad... nu dat Ze een beetje meer naar voren leunt zie je dat Haar rokje heel kort is en je kunt de jarretels die de kousen vasthouden zien... Haar billen een heel klein beetje van onder het rokje te zien zijn... strak... en rond... en de pijn wat je nu ervaart daar onder... in het kooitje dat nu blijkt te strak te zitten... je kan jezelf niet verhelpen je bent zwak.. nu, zo opgesloten ben je pas zwak geworden... en afhankelijk... je hart pompt sneller wanneer je uit het gaatje van de deur probeert door te kijken... Zij opent Haar handtas en haalt een lippenstift eruit... het blijkt precies dezelfde lippenstift te zijn waarmee je soms door Haar gemarkeerd wordt op je borstkas, met de drie letters S.L.T, … knalrood... en onweerstaanbaar... Zij kleurt er Haar lippen mee... langzaam beweegt Ze Haar hand... voorzichtig, om een perfecte lijn te maken op de oh zo verleidelijke lippen... Haar wit en doorzichtige blouse is zo geil zelfs op afstand... je merkt dat Zij geen bh draagt... en als ze geen bh draagt dan misschien ook geen slipje... misschien is Ze helemaal naakt onder Haar kleding.. waarom zou Zij geen ondergoed willen dragen? Draagt Ze dat dan nooit? Is Ze altijd provocatief of... weet Ze wel dat jij nu hier bent? Is Ze bewust hier nu? Dat zal natuurlijk kunnen verklaren waarom een Dame zoals Zij in de mannelijke toiletten Haar lippenstift aan het herstellen is... ja dat moet het zijn... Ze weet vast wel dat jij totaal hulpeloos in een van deze cabines opgesloten bent... moet je nu naar buiten lopen of moet je juist blijven? Nu ben je echt aan het twijfelen... hoe en wat zou je moeten zeggen als je naar voren komt? Als je plotseling de deur van je cabine ontgrendelt en voor Haar komt te staan? Of zou jij meteen op je knieën moeten zakken en Haar smeken om bevrijd te mogen worden? Zou Zij je dan niet willen straffen? Je erectie laat je niet meer helder denken... je bent compleet afhankelijk van Haar... Zij legt Haar lipstick terug in Haar tas... kamt Haar lange donkere haren door met Haar vingers... doet Haar blouse weer netjes ... beetje loose maar Ze kan het hebben... Zij kan alles hebben... Zij is de baas, Zij bepaalt... zelfs over jou bepaalt Zij... hoe heeft Ze zoveel macht? Dat is wel iets wat je vaker jezelf afvraagt.. Ondertussen  breekt je kooi bijna open, je stijfheid is niet meer terug te draaien en je moet een orgasme krijgen... je wilt ontladen...    
  
Mrs. W. 11-3-20/ Woensdag