D/s


Lifestijl Domme

 

b.d.s.m. is voor Mij lifestijl geworden. b.d.s.m. heeft Mij ontzettend veel gegeven, van kennis tot plezier. b.d.s.m. is voor Mij niet Kink, b.d.s.m. is voor Mij niet een "gewoon we doen wat anders vandaag" ding, b.d.s.m. in Mijn beleving en volgens Mijn opvatting heeft enorm veel te bieden, voor beide D/s. b.d.s.m. zorgt bij iedereen die diep genoeg durft te duiken voor een gigantisch geestelijk groei, dat brengt ons naar plekken we niet wisten dat ze bestonden. Het is een reis waar je contrasten binnen b.d.s.m. leert begrijpen. The Beauty and the Beast, pijn en genot, liefde en haat, verlangen en angst. 

 

 voor Mij biedt b.d.s.m. veel meer dan maar een eenmalige plezier beleving. voor Mij is b.d.s.m. een hoger niveau van genot.

 

 

meesteres wira

 

 

 


Mijn motto is:

"Quality above quantity..."


Ben jij diegene? 

Durf jij de stap te zetten om je verlangens eindelijk te beleven? 

Ben jij voor Sensuele Dominatie?... Wil je strict toch met the touch van Vrouwelijkheid geprikkeld worden, om de meest verborgen behoeftes van jou een plek te geven? 

Bewonder je de Power Vrouw? Dé Vrouw die weet wat je nodig hebt? Om je geest en lichaam in evenwicht te brengen... ben jij soms overspoeld van je zaken, verantwoordelijkheden en aan het jongleren om alles goed voor elkaar te krijgen? 

Wil je even niets  moeten bepalen en jezelf maar laten (ver)leiden?

 Vind je soms dat je toch bestraft moet worden? 

Of wil je de rush ervaren door een adembenemend sessie? 

 

 

Wil je voor alleen deze keer de stoute pumps aandoen en wil jij voor de verandering man handeled worden en jezelf diep laten penetreren om de slet in je wakker te roepen? 

 

Soms voelt het alsof je toch niets verdient en de enige oplossing voor jou is om opgesloten en heel misschien achtergelaten te worden? Om niet te kunnen anticiperen wat en wanneer gaat gebeuren? 

Ben jij diegene waarmee Ik dé beste momenten van het leven kan beleven? Elke keer samen met jou en door jou één nieuwe, bijzondere én spannende scene waar te maken? 

 

 

Heb jij behoefte aan een ontmoeting, om de duistere en spannende verlangens werkelijkheid te maken? Voel jij de drang om samen een nieuw level te bereiken? 

 

Geef dan de controle uit handen en laat mij jou ver(der) -leiden.