FemmeDomme


My wish is your command!

Ik ben een lifestyler, gebaseerd in het noorden van Nederland in een groene omgeving, met genoeg ruimte om alle spannende fantasieën te kunnen beleven! Ik ben een kinkster, een fetisjist, volledig verliefd op het gehele D/s concept. jij dient Mij en Ik zal je nog afwijzen voor het feit dat je geboren bent. Ik ben zorgzaam en vrijgevig, maar ook veeleisend en verwachtend. Ik verblijd mijn gasten met een warm welkom en deel ideeën over wat mij opwind. Ik speel geen script en accepteer geen dress code, het heeft geen zin om met specifieke fantasieën bij Mij te komen omdat dit geen ruimte laat om door Mij zelf op te vullen. Natuurlijk zijn jouw interesses zeer gewaardeerd  en gerespecteerd maar bovenal, Ik been geen pop die een show voor jou opvoert, Ik ben een Vrouw met grootse stijl, een buitengewone smaak en een oog voor potentie. Wat wij creëren is een levenslange band. Ik ben de luisteraar voor jouw diepste verlangens die je met niemand kan delen omdat je geen vertrouwen hebt in de mensheid, omdat je bang bent voor afwijzing, dit alles door schaamte! Ik ben de begeleiding in jouw verdwaalde wereld, Ik ben een karakter in je heetste fantasieën, Ik ben de leidster van jouw onderdanige ziel. Ik ben diegene waar je zo lang naar verlangd hebt, om de zolen van Mijn hoge hakken te aanbidden, Ik ben diegene die je wilt volgen terwijl je vastgebonden en aangelijnd bent. Ik ben diegene die je wilt dienen en Ik ben de diegene waar jij voor hoopt dat je genoeg bent. Ik ken jouw triggers en behoeftes, Ik ken je wensen en je donkerste dromen. Ik ken de redenen waarom, en ik zal jouw constante zijn waar je op terug zult vallen, iedere keer weer!
 "quality above quantity..."


Het is Mijn persoonlijke keuze geweest om een omgeving te creëren, een subtiel domein met een natuurlijke uitstraling, die je iets te vertellen heeft; Overal en op ieder moment kan het gebeuren, ook met jou. Op deze manier word je verrast door subtiele tekenen van dominantie, zoals je droomt dat je partner je zou domineren op manieren die je zelf niet durft te beginnen. Ik heb het "within the box" denken nooit leuk gevonden, Ik word niet enthousiast van plekken die volledig zijn uitgerust en op een winkel lijken wanneer je binnen loopt. Ik heb altijd meer genoten van deze werelden combineren, dat betekende de grenzen verzachten en ruimtes te vullen met meer fantasie en role play. Desalniettemin als lifestyler zal mijn wil altijd de wet zijn, binnen en buiten het spel. Hierdoor ben ik er in geslaagd om jou toegang te verlenen binnen Mijn leven zodra je door Mijn deur binnen stapt, als fetisjist of onderdanige die je diep van binnen bent. Uit persoonlijke ervaring kan ik je vertellen dat deze manier van spel veel langer bijblijft. Het gevoel blijft door je lichaam golven, zelfs dagen na de sessie. Daarom ben ik niet van plan om een van een menukaart af te spelen, niet het stijve cliché van fysieke behandeling waar het ene object of speeltje de andere opvolgt tot het uur om is. Ik ben van plan om met jou te spelen en in ruil daarvoor verwacht ik actieve interactie van jouw kant. Wees niet het passieve element in Mijn fantasie maar de co-star aan Mijn zijde. Ik geef toe dat deze ervaringen soms een stuk lichter aanvoelen tijdens de sessie maar de gevoelens zullen bij je blijven en steeds weer terugkomen, zelfs lang na we de hand geschud hebben en jij terug gaat naar je eigen realiteit, terug naar al die dagen dat je loopt te dromen over hoe het ook kon zijn,  was het maar...

Ben jij een lifestyler of op zoek om de leegte te vullen, dan kan dit het zijn.

MrsW.


In andere woorden, ben je open minded en denk je dat je iemand kan vertrouwen om jou mee op deze reis te nemen.. vanzelfsprekend worden gemeenschappelijke fitisjes en taboes altijd zeer overwogen en goed gerespecteerd.