FemmeDomme

re-integreer mij

Wat wordt hier mee bedoeld, simpelweg het prepareren om niet alleen de beste versie van jezelf te worden maar ook de stap te leren durven zetten om contact te zoeken met je nieuwe eigenaar voor een allereerste sessie, of voor een eerste sessie in een hele lange tijd.

Ik kom bijna dagelijks gebroken en verdwaalde zielen tegen. Of je nu een Meesteres bent verloren, Ze je achter heeft gelaten om je eigen wonden te likken en je niet meer uit je schulp durft te kruipen, of je in hart en ziel een fetisjist bent maar nog niet weet waar je moet beginnen.

Ik kan je trainen, één op één via WhatsApp CHAT/Video/Audio Altijd overeengekomen door beide partijen. Na betaling is volbracht zal het contact altijd geïnitieerd worden DOOR MIJ. Laat het duidelijk zijn, niemand kan Mij zomaar bellen. Discretie is altijd op ieder moment gegarandeerd, Met respect als basis volgt de rest.

Ervaring in de Kink,  de band die gecreëerd is en nu een leegte bevat die niet gevuld lijkt te kunnen worden, hoe hier overheen te komen, hoe hier een plek voor te vinden, hoe hier uit te kunnen kruipen en het nog één keer te durven ervaren.

Hoe je ook in contact wilt blijven tijdens het coaching traject, je zult me altijd een aanvraag moeten sturen via WhatsApp CHAT. Het is genoeg om te zeggen 'Hallo Meesteres' gevolgd door Mij te vertellen dat je graag één-op-één coaching wilt gebruiken om weer op het goede spoor te komen. Om jezelf aan te melden is vrijblijvend, tijdens wordt ook besproken of het nuttig is om een coaching sessie in te plannen. Tip!; als je begint je te twijfelen, dan is dat een van de duidelijke tekenen dat de sessie wel van belang is en positief resultaat kan opleveren.

Prijzen voor coaching één-op-één WHATSAPP CHAT/VIDEO/AUDIO: EUR 89.95 bank overschrijving/tikkie duur: 60 minuten


Let op! Een Coaching sessie is geen D/s sessie, geen naaktheid, geen persoonlijke ontmoeting, geen online domineren.